Kitlesel Başarıda Gaziantep'in En Iyisi Sunguroğlu

YGS ve LYS’ deki başarıları ile adından söz ettiren Özel Sunguroğlu Liseleri'nin, Gaziantep İl Milli...

YGS ve LYS’ deki başarıları ile adından söz ettiren Özel Sunguroğlu Liseleri'nin, Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün istatistik çalışmaları sonucunda ildeki en başarılı okul olduğu belirtildi. Özel Sunguroğlu Lisesi, 2013 LYS'de Gaziantep’teki liseler arasında kitlesel başarıda tüm puan türlerinde, birinci olarak yeni bir başarıya imza attı.

Özel Sunguroğlu Liseleri, Türkiye genelinde 831 bin 575 adayın katıldığı 2013 LYS’de Türkiye ve il dereceleriyle beklenen başarıları elde ederken öğrencilerin tamamı çeşitli üniversitelere yerleşebilecek puanlar aldı. Resmi rakamlara göre 2013 LYS sonuçları kitlesel başarıda MF-1, MF-2, MF-3, MF-4, TS-1, TS-2, TM-1, TM-2, TM-3 puan türlerinde .irincilik başarısı göstererek Gaziantep’in en başarılı okulu oldu.

Reklam
Reklam

Okul, ilk bin arasında 5 öğrenci ile 19 derece, ilk 2 binde 8 öğrenci ile 38 derece, ilk 5 binde 15 öğrenci ile 75 derece, ilk 10 binde ise 24 öğrenci ile 119 derece elde ederek Gaziantep’te ilk binde en fazla öğrenci çıkartan okul oldu.

Özel Sunguroğlu Liseleri Müdürü Ahmet Özçelik, yaptığı açıklamada, "İlk 1000'de çeşitli puan derecelerinde yer alan öğrencilerimize başarılarından dolayı teşekkür ediyorum. Bütün bir yıl boyunca planlı ve disiplinli bir şekilde sınava hazırlık programı yürüttük ve başarımızı bir kez daha gösterdik. Öğrencilerimiz kutluyor, ailelerine desteklerinden dolayı ve tüm öğretmenlerimize özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür ediyorum." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: