Kıyafet Protestosuna Taşköprü’den Destek

Eğitim Bir-Sen Taşköprü Şube Başkanı Abdullah Oğuz, kıyafet serbestliği ile ilgili Memur-Sen’e bağlı sendikalar ile...

Eğitim Bir-Sen Taşköprü Şube Başkanı Abdullah Oğuz, kıyafet serbestliği ile ilgili Memur-Sen’e bağlı sendikalar ile 'Özgürlüğe 10 Milyon İmza Kampanyası'na, Taşköprülü memurlar olarak bin imza ile destek erdiklerini söyledi.

Abdullah Oğuz, yaptığı açıklamada, hükümete teslim edilen imzalar sonucu kamu görevlilerinin serbest kıyafete geçebilmesi için çalışma yapılmasını beklediklerini belirtti. Oğuz, "Genel merkezimizce hükümete 15 Mart’a kadar verilen süre dolmuştur. Gelişmiş ülkelerde insanların ürettikleri ve verimlilikleri ile değerlendirilirken bizim ülkemizde hala insanlar kıyafetiyle değerlendiriliyor diyerek, artık bu uygulama son bulsun istiyoruz. İnsanlar dış görüntüsüyle ırkıyla milliyetiyle kıyafetleriyle değerlendirilmesin. Sendikamızın Taşköprü yönetimi ve üyeleri olarak genel merkezimizin yaptığı plan doğrultusunda işyerlerine okula serbest kıyafetle gidiyoruz. Yönetmelik değişene kadar da bu eylemimize devam edeceğiz." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: