Kıyamıyorsan Atmaya Ne Dersin Satmaya?

Dolaplararasi döngü

DOLAPLAR ARASI DÖNGÜ !
KIYAMIYORSAN ATMAYA NE DERSİN SATMAYA ?

Kimilerinin takmaya doyamadığı Hermes çantalarını, giymeye bile kıyamadığı Chanel ayakkabılarını artık güvenle başkaları ile paylaşabileceği, kimilerinin de tutkusu olduğu fakat bir türlü sahip olamadığı orijinal lüks markaları uygun fiyatlara, hatta 6 taksitle sahip olacağı gerçek bir moda platformu, www.enyenieski.com.

Orijinal ürünlerini enyenieski.com’da satmak isteyen kişiler site ile irtibata geçiyor. Ürünler işinin uzmanları tarafından incelenip, değerleniyor, imzalanan sözleşme ile fotoğraflanıp, site vitrinin de değerini bilecek alıcısını bekliyor.

Reklam
Reklam

www.enyenieski.com’un en önemli özelliği; siteden alışveriş yapan tüketicisinin tercihine göre, bir çocuğun okumasına, uzun süreli tedavi için hasta yatağından çıkamayan başka bir çocuğun keyifli zaman geçirmesine , aile geçimine katkı sağlamak isteyen bir kadının emeğinin değerlendirilmesine yada otistik bir çocuğun eğitimine katkı sağlıyor.

Üstelik bunu yaparken ekstra bir ücret talep etmiyor . Aşşağıda ki 5 kuruma fayda ve destek sağlama ilkesi ile yola çıkan www.enyenieski.com, tüketicisinin yönlendirmesiyle benzeri olmayan bir ilke imza atıyor.

Satışa sunacağı ürünleri titizlikle inceleyen ekibi ile www.enyenieski.com; ikinci el, az kullanılmış orijinal lüks markaları, vade farksız , 6 taksitle, kargo dahil herkesin kapısına kadar getiriyor.

iletisim@enyenieski.com