Kıyıkışlacık yaz sezonuna hazırlanıyor

Yerli ve yabancı turistlerin gözdesi Kıyıkışlacık köyü yaz sezonunu karşılamaya hazırlanıyor.

MUĞLA (İHA) - Güllük belediye başkan vekili Tevfik Kırçın ''Turizm sezonunun yaklaşması ile Güllük ve Kıyıkışlacık köyünde parke döşeme çalışmalarına hız verdik. Mücavir alanımızda olan Kıyıkışlacık köyüne gelen yerli ve yabancı turistlerin daha temiz daha gezilebilir hale getirmek için sahil düzenleme çalışmalarımız hızla devam edecektir. Parke döşeme çalışmalarından sonra sahilde çiçek ve ağaçlandırma çalışmalarımızla yaza pırıl pırıl gireceğiz” dedi.

Başkan vekili Tevfik Kırçın Kıyıkışlacık Muhtarı Halis Şahin'i makamında ziyaret ederek köyün sorunları hakkında muhtar şahin'den bilgi aldı. Güllük belediyesi başkan vekili Tevfik Kırçın ''Mavi yolculuğun uğrak yeri olan İasos' a yaz aylarında çok sayıda yat ve yolcu tekneleri geliyor. Tarihi İasos ören yerlerini gezen yerli ve yabancı turistlerin memnun kalmaları için çalışmalar aralıksız sürecektir” dedi. Kıyıkışlacık Muhtarı Halis Şahin parke çalışmalarına destek veren başkan vekili Kırçın'a teşekkür etti. Kıyıkışlacık sahilinde yapılacak çalışmaların ilk parke taşını başkan vekili Kırçın ve muhtar Şahin birlikte koydu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz