Kız isteme kavgası:1 ölü 1 yaralı

Şanlıurfa’da kız isteme meselesi ölümle sonuçlandı. Sevdiği kızın intihar ettiğini öğrenen genç, silahına sarıldı.

Şanlıurfa’da kız isteme meselesi ölümle sonuçlandı. Sevdiği kızın intihar ettiğini öğrenen genç, silahına sarıldı. Yaralı genç hastaneye kaldırılırken genç kızın cesedi ise morga nakledildi.

Olay saat 15.00 sıralarında Şanlıurfa’nın Kısas Beldesi’ne bağlı Apalı Köyü’nde yaşandı. İddiaya göre, İ.Ş yakın çevresinden sevdiği kızı, ailesiyle birlikte istemeye gitti. Ancak kızın ailesi duruma sıcak bakmadı. Bunun üzerine duruma üzülen ismi öğrenilemeyen genç kız, bedenine doğru silahla bir el ateş açarak intihar etti.

Reklam
Reklam

Sevdiği kızın ölüm haberini alan İ.Ş silahına sarılarak intiharın yaşandığı adresi bastı. Burada hafif şekilde darpedilen İ.Ş çıkan silahlı çatışmada baygınlık geçirdi.

İ.Ş özel bir otomobille Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirildi. Genç kızın cesedi ise otopsi öncesi iki aile yakınlarının karşı karşıya gelmemesi için başka bir hastaneye nakledildi.

Tahkikat devam ediyor.

şanlıurfa Kız İsteme Kavgası: 1 Ölü www.sanliurfa.com

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: