Kız Meslek Lisesinde Tiyatro Ve Şiir Etkinlikleri

Mustafa Kın Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nde, yıl sonu etkinlikleri kapsamında düzenlenen tiyatro gösterisi ve...

Mustafa Kın Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nde, yıl sonu etkinlikleri kapsamında düzenlenen tiyatro gösterisi ve şiir dinletisi büyük ilgi gördü.

Okulun Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenleri yönetiminde öğrenciler tarafından hazırlanan etkinliklerde seyirciler birbirinden güzel parodileri zevkle izlemelerinin yanı sıra ünlü şairlerin seçkin eserlerini de ilgiyle dinlediler.

Konuyla ilgili konuşan Okul Müdürü Recep Göl, güçlü toplumların, güçlü, sağlıklı bireylerden oluştuğunu belirterek, "Güçlü toplumlar için eğitim boyutu çok önemli. Gençlerimizin iyi eğitim almalarını önemsiyoruz. Gençlerin düzenlediği kültür, sanat etkinlikleri onların toplumla barışık, güçlü bireyler olarak yetişmesini sağlar. Etkinliklerin düzenlenmesinde emeği geçen öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi kutluyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz