Kız öğrenciler erkek gibi yumruklaştı

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde Zafer Mahallesi Bülent Ecevit Bulvarı üzerinde bulunan bir okulda öğlen çıkış saatinde kızlar saç saça baş başa kavga etti.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde Zafer Mahallesi Bülent Ecevit Bulvarı üzerinde bulunan bir okulda öğlen çıkış saatinde kızlar saç saça baş başa kavga etti. Kızların kavgasına ilk müdahale okul öğretmenlerinden geldi.

Edinilen bilgiye göre, Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde Zafer Mahallesi Bülent Ecevit Bulvarı üzerinde bulunan bir okulun öğlen çıkış saatinde kız öğrenciler kavga etti. Kavganın neden çıktığı bilinmezken olaya ilk müdahaleyi okul öğretmeni yaptı. Öğlen çıkış saatinde birden okulun önünde saç saça birbirine giren kızlar erkek gibi yumruklaşmaya başladılar. Bir anda okul önünde büyük bir kalabalık oluştu, öğrenciler kavgaya müdahale etmek yerine seyretmekle yetindi. Kavgayı gören bir öğretmen hemen olaya müdahale etti.

Reklam
Reklam

Yaşanılan kız kavgası sonrası olay yerine polis ekipleri geldi, kavgaya karışan bir kız öğrenci şikâyetlerini polis ekiplerine anlattı. Kız öğrenci yumruklara maruz kaldığını saçından çekilerek dayak yediğini belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: