Kız Öğrencilere ‘liderlik Semineri’

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) Samsun Bölge Müdürlüğü,...

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) Samsun Bölge Müdürlüğü, yurtlarda kalan öğrencilerin motivasyon, özgüven ve sosyal iletişimini arttırmak için “Liderlik Seminerleri” düzenliyor.

Liderlik Seminerleri, YURTKUR'a bağlı Samsun ve İlkadım Kız Yurtlarında gerçekleştirildi. Seminerde öğrencilere hitaben konuşan YURTKUR Samsun Bölge Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, "Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıç ve Genel Müdürümüz Hasan Albayrak’ın sizlere olan sevgilerini biliyorsunuz. Sayın Bakanımız buraya geldiği zaman sizlerle nasıl ilgilendiğini biliyorsunuz. İnternet müjdenizi verdi, yemek yardımlarına varıncaya kadar, imkanlarımızı açıverdi. Bizleri de sizlere hizmet noktasında, ‘saçını süpürge eden’ derler ya, o tarzda. Sayın Bakanımız 'Liderlik Seminerleri' adı altında sizin gönül dünyanıza, kendinize güvenme noktasında, karakterlerinizin yüce olması noktasında seminerler düzenledi. İşte Kemal Koçak, onlardan bir tanesini yapacak. Ayrıca farkındalık eğitimleri yapılacak. Pek çok çalışmaları sizler için yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz" dedi.

Reklam
Reklam

Müdür Kasapoğlu'nun konuşmasından sonra konuyla ilgili olarak Uzman Kemal Koçak, kız öğrencilere çeşitli konulardan örnekler göstererek anlatımlarda bulundu. Programlara ayrıca YURTKUR Öğrenci İşleri Müdürü Nurettin Maden ve YURTKUR Samsun Kız Yurdu Müdürü Çiğdem Baydan katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: