Kız Teknik Ve Meslek Lisesi Ek Binası Eğitim-öğretim Yılına Hazır

Antalya’nın Manavgat ilçesinde eğitim verecek olan Kız Teknik ve Meslek Lisesi Ek Binası Eğitim-Öğretim yılında...

Antalya’nın Manavgat ilçesinde eğitim verecek olan Kız Teknik ve Meslek Lisesi Ek Binası Eğitim-Öğretim yılında açılacak.

Antalya’da 2 yıl önce valilikte yapılan protokolün ardından inşaatına başlanan Manavgat Kız Teknik ve Meslek Lisesi ek binası tamamlanarak eğitim-öğretime hazır hale getirildi. Hayırsever İş adamı Muzaffer Büyük tarafından yaptırılan14 derslikli ek bina yapılan bazı çalışmalar neticesinde 20 dersliğe çıkarılarak 2012-2013 eğitim-öğretimin yılına yetiştirildi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Hayırsever İş adamı Muzaffer Büyük, “Manavgat Kız Teknik ve Meslek Lisesi ek bina protokolünü 9 Aralık 2010 tarihinde imzaladık. 14 derslikli 3 kat olarak hazırladığımız proje belediyenin de desteği ile 4 kat ve 20 derslik olarak yaptık. Allah nasip ederse 2012-2013 Eğitim- Öğretim yılında okulumuzu açmayı planlıyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: