Kız Teknik Ve Meslek Lisesi Öğrencilerinden Anlamlı Yardım

Kilis Mustafa Kın Kız Teknik ve Meslek Lisesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü öğrencilerinin...

Kilis Mustafa Kın Kız Teknik ve Meslek Lisesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü öğrencilerinin düzenlediği “Mavi Kapak Toplama” kampanyasıyla toplanan mavi kapaklarla, Dünya Engelliler Günü'nde bir engelli vatandaşa tekerlekli sandalye verildi.

Kız Teknik ve Meslek Lisesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü öğrencilerinin, öğretmenleri; Mine Alpaydın, Filiz Ünver, Betül Başağa ve Makbule Bağdu öncülüğünde düzenlemiş oldukları “Mavi Kapak Toplama” kampanyasına tüm okul öğrencileri katılırken, kısa zaman içerisinde toplanan kapaklar, Bedensel Engelliler Dayanışma Derneği'ne ulaştırıldı. Tekerlekli sandalye de, Kanuni Sultan Süleyman Mahallesi'nde ikamet eden bedensel engelli Mevlüde Özhan'a evinde teslim edildi.

Reklam
Reklam

Öğrenciler, bu kampanyayı düzenlemelerinde kendilerine destek veren öğretmenlerine ve tüm okul arkadaşlarına, kampanya sonunda kendilerine yardımcı olan Kilis Gıda Bankası'na teşekkür ettiklerini belirtti. Bunun kendileri için çok önemli olduğunu, bir engelli vatandaşı mutlu ettikleri ve yüzünü güldürebildikleri için destek veren arkadaşlarıyla birlikte mutluluk duyduklarını aktaran öğrenciler, çöpe atılan mavi bir kapaktan umut çıkmasının ise, ayrı bir mutluluk kaynağı olduğunu ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: