Kızak Antrenörleri Eğitime Katıldı

 Kastamonu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü kızak antrenörlerinin "Artificial Olimpiyat Hazırlık Çalışmaları" kapsamında verilen sporcu eğitimine katıldığı bildirildi. 

Kastamonu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü kızak antrenörlerinin "Artificial Olimpiyat Hazırlık Çalışmaları" kapsamında verilen sporcu eğitimine katıldığı bildirildi. Müdürlükten yapılan yazılı açıklamada, antrenörlerin, Kızak Federasyonu Başkanlığının 2013 faaliyet programında yer alan program kapsamında Almanya ve Avusturya'nın bazı kentlerinde sporcu eğitimleri aldıkları belirtildi. Kastamonu'dan kızak antrenörü olarak Tolga Eski, Ebru Gizem Hırlı ve Ebru Kiraz'ın eğitimlere katıldığı ifade edilen açıklamada, kızak sporunun kentte yaygınlaşması için çalışmaların başlandığı kaydedildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: