Kizami Karate Spor Kulübü’nden 4 Altın Madalya

GAZİANTEP (İHA) – Kizami Karate Spor Kulübü sporcuları, Antalya’da katıldıkları Uluslar Arası Karate Şampiyonası'nda 4...

GAZİANTEP (İHA) – Kizami Karate Spor Kulübü sporcuları, Antalya’da katıldıkları Uluslar Arası Karate Şampiyonası'nda 4 altın, 6 gümüş ve 5 bronz madalya kazandı.

Şahin Pamuk sponsorluğunda çalışmalarını sürdüren Kizami Karate Spor Kulübü sporcuları Antalya’da katıldıkları Uluslar Arası Karate Şampiyonası'nda 4 altın, 6 gümüş ve 5 bronz madalya alarak Gaziantep’in gururu olmayı başardılar. Yapılan desteklerin şampiyonlukla ödüllendirildiğini ifade eden Şahin Pamuk Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Cahit Bingöl, “Sporcularımızı yürekten kutluyorum. Katıldıkları her şampiyonda elde ettikleri önemli başarılarla Gaziantep’in spor alanındaki başarısını yükseltirken uluslar arası müsabakalarda da Türkiye’nin etkinliğini ve ağırlığını korumayı sürdürüyor. Şampiyonluk ipini göğüsleyen sporcularımızı ve yetişmelerinde büyük emekleri bulunan antrenörlerini tekrar kutluyor, sonucun Gaziantep’e ve Türkiye’ye hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Kizami Karate Spor Kulübü Baş Antrenörü Nimet Subaşı ise, ferdi sporların yaygınlaştırılmasında sponsorluğun önemine dikkat çekerek, “Kulübümüz sporcuları Antalya yapılan ve 8 ülkenin katıldığı uluslararası karate turnuvasına 6 sporcuyla katılmış olup 4 altın 6 gümüş 5 bronz madalya ile kazanmıştır. Rumeysa Subaşı 2 altın, Emine Subaşı 1 altın 1 gümüş 1 Bronz, Necip Subaşı 1 altın 1 gümüş, Sümeyya Oğur 3 Bronz, Emir Bali 3 gümüş ve Berk İyikesici 1 gümüş 1 bronz madalya kazandı. Antalya da toplamda 4 altın, 6 gümüş ve 5 bronz madalya kazanan sporcularımızın bu başarılarında Şahin Pamuk Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Cahit Bingöl’ün büyük destekleri ve çabaları bulunmaktadır. Sporcularımız adına kendilerin ve bizlere destek veren sporcu ailelerine çok teşekkür ediyoruz. Hedefimiz kulübümüze bağlı olarak spor yapan öğrencilerimizin önümüzdeki dönemlerde gerçekleştirilecek dünya şampiyonalarında dünya dereceleri elde etmeleridir. Bütün çabamız ve çalışmalarımız bu yöndendir” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: