Kızı Vefat Eden Eski Dekanı Meslektaşları Ve Öğrencileri Yalnız Bırakmadı

Din İşleri Yüksek Kurulu üyesi olan OMÜ İlahiyat Fakültesi eski dekanı Prof. Dr. Yavuz Ünal’ın...

Din İşleri Yüksek Kurulu üyesi olan OMÜ İlahiyat Fakültesi eski dekanı Prof. Dr. Yavuz Ünal’ın kanser tedavisi görürken hayatını kaybeden kızı Betül Ünal, son yolculuğuna uğurlandı. Ünal'ı meslektaşları ve öğrencileri acı gününde yalnız bırakmadı.

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İlahiyat Fakültesi eski dekanlarından Prof. Dr. Ünal’ın Gazi Üniversitesi'nde son sınıf öğrencisi olan kızı Betül Ünal yakalandığı amansız hastalığa 7 ay dayanabildi. Okul Öncesi Eğitim Bölümü'nde okuyan ve bu sene mezun olacak olan Ünal, tedavi gördüğü Medikal Park Hastanesi’nde sabaha karşı hayatını kaybetti. Vefat haberi başta ailesi olmak üzere Betül Ünal’ın okul arkadaşları ve babasının mesai arkadaşlarıyla öğrencilerini üzdü. Atakum ilçesi 75.Yıl Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazına çok sayıda vatandaş katıldı. Cenaze namazını ise eski vaizlerden Ali Düzenli kıldırdı. Yağmur altında açık avluda kılınan cenaze namazında baba Ünal’ın güçlük ayakta durması dikkatlerden kaçmadı. Cenaze törenine Samsun İl Müftüsü Hayrettin Öztürk ve yardımcıları, OMÜ rektör yardımcıları, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı. Genç kızın cenazesi Alanlı Köyü Mezarlığı'na defnedildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: