‘kızıl Ötesi Aydınlık’, 20 Mart’ta Seyirci İle Buluşuyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, Altan Gördüm ve Nezih Cihan Aksoy’un...

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, Altan Gördüm ve Nezih Cihan Aksoy’un rol aldığı ‘Kızıl Ötesi Aydınlık’adlı tek perdelik oyunu 20 Mart’ta Antalya Kültür Merkezi (AKM) Aspendos Salonu’nda Antalyalılarla ücretsiz buluşturacak.

‘Sanat İçin Nöbetteyiz’ sloganı ile Altan Gördüm ve Vahide Gördüm tarafından kurulan Vardiya Oyuncularının ilk oyunu olan ‘Kızıl Ötesi Aydınlık’ı Civan Canova yazıp yönetti.

Yargısız infaz edilen komşularından sonra yakalanma ve öldürülme korkusu yaşayan genç bir tiyatro oyuncusunun 20 yıl sonraki haliyle yüzleşmesini anlatan oyunda, Altan Gördüm ve Nezih Cihan Aksoy rol alırken, süpervizörlük Vahide Gördüm tarafından üstlenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: