Kızıl: Sosyal Paylaşım Sitelerinde Adıma Açılan Sayfalarla Ilgim Yok

Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, sosyal paylaşım siteleri olan Twitter ve Facebook’ta ismi ve fotoğrafı...

Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, sosyal paylaşım siteleri olan Twitter ve Facebook’ta ismi ve fotoğrafı kullanılarak açılan sayfalarla bir ilgisi bulunmadığını açıkladı.

Kızıl, kulübün resmi internet sitesinden şu açıklamayı yaptı: “Twitter ve Facebook adlı paylaşım sitelerinde, bir süredir ismim ve resmim kullanılarak sayfa ve sayfalar açıldığını ve bu sayfalarda bana ait olmayan söz ve düşüncelerle bazı değerlendirmelerde bulunulduğunu öğrendim. Gerek şimdi gerekse de bundan sonra Twitter ve Facebook paylaşım sitelerinde adıma açılan bu sayfalar ile hiç bir ilgimin bulunmadığını ve bulunmayacağını, spekülasyon amacı taşıyan bu tarz girişimleri şiddetle kınadığımın bilinmesini isterim.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz