Kızılay Bağışçılarını Onurlandıracak

Her yıl 14 Haziran tarihinde “Dünya Gönüllü Kan Bağışçıları Günü” çerçevesinde Kızılay Düzce şubesi...

Her yıl 14 Haziran tarihinde “Dünya Gönüllü Kan Bağışçıları Günü” çerçevesinde Kızılay Düzce şubesi kan bağışçılarına çeşitli ödüller verecek.

A-B-O kan grubu sistemini bulan Nobel ödüllü Karl Landsteiner’in doğum günü olan 14 Haziran’da kutlanan “Dünya Gönüllü Kan Bağışçıları Günü” Sağlık Bakanlığı himayesinde Türk Kızılayı tarafından yapılacak törenlerle kutlanacak.

Düzce’de Türk Kızılayı’na gönüllü ve düzenli kan bağışında bulunan bağışçıları onore etmek için yapılan tören kapsamında bu sene; 45 ve üzeri kan bağışında bulunmuş 5 kişiye plaket, 35 ve üzeri kan bağışında bulunmuş 8 kişiye altın madalya, 25 ve üzeri kan bağışında bulunmuş 22 kişiye gümüş madalya, 10 ve üzeri kan bağışında bulunmuş 114 kişiye bronz madalya takdimlerinde bulunularak teşekkür edilecek. Tören yarın saat 19.00'da Coşkun Yemek Salonu’nda gerçekleşecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: