Kızılay Canik Şubesi'nin Yeni Binası Açıldı

Türk Kızılayı Canik Şubesi'nin yeni hizmet binası görkemli bir törenle açıldı.Açılışa Canik Belediye Başkanı Osman...

Türk Kızılayı Canik Şubesi'nin yeni hizmet binası görkemli bir törenle açıldı.

Açılışa Canik Belediye Başkanı Osman Genç'in yanı sıra Türk Kızılayı Samsun Şube Başkanı Mustafa Keskin, Türk Kızılayı Canik Şube Başkanı Hatice Öz, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende açış konuşmasını yapan Türk Kızılayı Canik Şube Başkanı Hatice Öz, "Yeni bir yönetim anlayışı ile Canik'te ihtiyaç sahiplerine uzanan el olacağız" dedi.

Türk Kızılayı'nın 145 yıllık geçmişi olduğunu belirten Türk Kızılayı Samsun Şube Başkanı Mustafa Keskin de, "Samsun'da 21 şubemizle hizmet veriyoruz. Kızılay gönüllü bir yardım kuruluşudur. İnsan ihtiyaçlarını en ivedi ve zaruri ihtiyaçlara öncelik vererek dindirmek için çalışmakta" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Türk Kızılayı'nın sadece Türkiye değil, dünya insanlığı için önemli çalışmalar yaptığına dikkat çeken Canik Belediye Başkanı Osman Genç, bundan 9 yıl önce sadece sınırlı sayıda ve donanımsız sağlık ocaklarına sahip olan Canik'in şimdi sağlık alanında adından söz ettirdiğini ve sağlıkta marka olduğunu söyledi. Başkan Genç, belediye olarak kültür-eğitim, ticaret, kentsel dönüşüm kadar sağlığa da büyük önem verdiklerini vurguladı.

Konuşmaların sonunda Türkiye Kızılay Derneği Samsun Şube Başkanı Mustafa Keskin, desteklerinden ötürü Canik Belediye Başkanı Osman Genç'e plaket verdi. Hizmet binasının açılışını törene katılanlarla birlikte gerçekleştiren Başkan Genç, daha sonra Türk Kızılayı Canik Şube binasını gezdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: