Kızılay depremzede öğrencilere giysi yardımında bulundu

Afet anında ve sonrasında yardım bekleyen herkese elini uzatan Kızılay, Adana’da eğitim öğretim gören Van...

Afet anında ve sonrasında yardım bekleyen herkese elini uzatan Kızılay, Adana’da eğitim öğretim gören Van depremi mağduru çocuklara giysi yardımında bulundu.

Kızılay Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Şaban Üçgül ve Niyazi Çetinkaya ile Süreyya Nihat Oral İlköğretim Okulu’nu ziyaret ederek, öğrencilerle sohbet etti ve bir ihtiyaçlarının olup olmadığını sordu.

Beraberinde getirdiği giyim eşyalarının çocuklara dağıtılmasını sağlayan Başkan Ramazan Saygılı, ‘’Bu çocuklar bize emanet, onlara gözümüz gibi bakmalıyız’’ dedi.

Reklam
Reklam

Çocuklara nasihatlerde de bulunan Saygılı, ‘’Devletiniz, milletiniz her zaman sizin yanınızda. Siz de onlara faydalı bireyler olarak yetişmek için çok çalışmalısınız. Size güveniyoruz’’ diye konuştu. Giyim yardımlarını alan Vanlı öğrenciler ise adeta bayram sevinci yaşadılar.

Okul Müdürü Hüseyin Fırat ise Kızılay Başkanı Ramazan Saygılı ve Yönetim Kurulu üyeleri Niyazi Çetinkaya ile Şaban Üçgül’e bu anlamlı desteklerinden dolayı teşekkür ederek çiçek sundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz