Kızılay, Evi Yanan Vatandaşın Yardımına Koştu

Samsun’un Ayvacık ilçesinde geçtiğimiz günlerde evi yanan ve eşyaları kullanılmaz hale gelen Mehmet Ali Bıyıklı’ya,...

Samsun’un Ayvacık ilçesinde geçtiğimiz günlerde evi yanan ve eşyaları kullanılmaz hale gelen Mehmet Ali Bıyıklı’ya, Türk Kızılayı yardım elini uzattı.

Samsun’un Ayvacık ilçesinde Orta Mahalle’de Mehmet Ali Bıyıklı’ya ait evde geçtiğimiz günlerde elektrik kontağından çıkan yangın evi kullanılmaz hale getirmiş ve eşyalar tahrip olmuştu. İnşaatlarda çalışarak ailesinin geçimini sağlayan Mehmet Ali Bıyıklı’ya Türk Kızılayı yardım elini uzattı. Türk Kızılayı Ayvacık Şube Başkanı Ali Seven, Türk Kızılayı Samsun Şube Başkanı Mustafa Keskin ile irtibata geçerek aileye ilk etapta yatak, tüp, soba, battaniye, giyecek ve yiyecek yardımı yapılmasını sağladı. Keskin, ilk ihtiyaç malzemelerinin dışında aileye yine yardımcı olacaklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: