Kızılay Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar, Çorum Belediyesi'ni Ziyaret Etti

Kızılay Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar, Çorum Belediyesi'ni ziyaret etti. Ziyarette Belediye Başkanı Muzaffer Külcü...

Kızılay Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar, Çorum Belediyesi'ni ziyaret etti. Ziyarette Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ile bir süre görüşen Akar, Kızılay'ın çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Çorum Belediyesi'ni ziyaret etmekten memnun olduğunu dile getiren Akar, genç yaşta siyasetin birçok kademesinde görev alan Başkan Külcü'nün Çorum için bir şans olduğunu söyledi.
Çorum halkını Kızılay'a yardımcı olmaya davet eden Akar, ''Biz Allah rızası için çalışıyoruz. Çorum Kızılay'a da önümüzdeki günlerde yeni atılımlar yapacak. Yeni insanlar ve kadrolarla takviye yapılacak. Çorum'dan toplanan kan ile kente verilen kan arasında dengesizlik var. O dengeyi sağlamak lazım. İnanıyorum ki Kızılay'ımızın kan hizmetlerimizin ve sizlerin gayretleriyle bu aradaki açık kapanacaktır. ''diye konuştu.
Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ise, Kızılay'ın yurt içinde ve yurt dışındaki yaptığı çalışmaları takdirle izlediklerini söyledi.
Herhangi bir afet yaşandığında başka ülkelerden önce Türk Kızılay'ın o bölgede görev aldığını belirten Külcü ''Millet olarak bunun onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Çorum'da güzel çalışmalar yapılıyor. Ben de Kızılay üyesiyim. Çok aktif olarak hizmet edemesem de elimizden geldiği kadar katkı sunmaya çalışıyoruz. İnsanların en hayırlısı insanlara hizmet edendir. Sonuçta hepimiz fani dünyadan göçüp gideceğiz. Ancak bizden geriye bir eser olursa o kalacak. Bizim insanlığımızın, inancımızın gereği de budur. Bizden sonra bizi hayırla yad ettirecek eserin bırakılması bizim ortak dünya görüşümüz. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum. '' dedi.
Konuşmaların ardından Kızılay Genel Başkanı Akar Başkan Külcü’ye fincan takımı ve kurumun çalışmalarının yer aldığı yıllık hediye ederken, Başkan Külcü de Akar'a vazo hediye etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: