Kızılay Genel Başkanını Ziyaret Ettiler

Kızılay Sakarya Erenler Şube Başkanı İsmail Ergül ve yönetim kurulu üyeleri, Genel Merkezi ziyaret ederek...

Kızılay Sakarya Erenler Şube Başkanı İsmail Ergül ve yönetim kurulu üyeleri, Genel Merkezi ziyaret ederek Genel Başkan Ahmet Lütfü Akar’a çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

Bir süre önce kongresini tamamlayan Kızılay Erenler Şubesi yeni yönetimi ilk ziyaretini Genel Başkan Ahmet Lütfü Akar’a yaptı.

Şube Başkanı İsmail Ergül, yönetim kurulu üyeleri Okan Aydın ve Erdal Uzal ile birlikte yaptığı ziyarette kendilerini tanıtarak çalışmaları anlattılar. Genel Başkan Akar, Kızılay’ın yeni projelerini anlatarak, Erenler Şubesini yakından takip ettiğini ve afete hazırlık konusunda Sakarya’da yapılan çalışmaları beğendiğini söyledi. Yönetime yeni rozetleri takan Genel Başkan Akar, “Sakarya’yı önemsiyoruz. Yaptıkları tüm çalışmaları takdirle karşılıyoruz. İsmail Ergül ve yönetim kurulundaki arkadaşlar pırıl pırıl insanla ve bu hayır yarışında en önde yer alan isimlerdir” diyerek, çalışmalarında başarılarının devamını diledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: