Kızılay Haftası

Doğanşehir Çok Programlı Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri "Kan Bağışı ve Toplumsal Önemi" konulu eğitim ve kampanya kapsamında kan bağışında bulundu. 

Doğanşehir Çok Programlı Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri "Kan Bağışı ve Toplumsal Önemi" konulu eğitim ve kampanya kapsamında kan bağışında bulundu. Türk Kızılayı Malatya Şubesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, 29 Ekim-4 Kasım arasında kutlanan Kızılay Haftası münasebetiyle Doğanşehir Sürgü Çok Programlı Lisesi Müdürlüğü ve Kızılay Malatya Şubesi işbirliğiyle gerçekleştirilen etkinliğe öğrenci ve öğretmenler ilgi gösterdi. Eğitim ve kan bağışı kampanyası sonucunda bağışçılardan 38 ünite kan toplandığı bildirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: