Kızılay Hasköy'de Ihtiyaç Sahiplerine Yardım Yaptı

Kızılay Hasköy Başkanlığı, ilçe merkezi ve köylerde yaşayan engelli ve yardıma muhtaç ailelere giyim yardımında bulundu.

Kızılay Hasköy Başkanlığı, ilçe merkezi ve köylerde yaşayan engelli ve yardıma muhtaç ailelere giyim yardımında bulundu.

Kızılay Hasköy Başkanı Ersin Matpan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçe başkanlığı olarak sürekli yardımlar yaptıklarını ve bu yardımların devam edeceğini söyledi.

Kızılay'ın misyon ve vizyonuna uygun bir şekilde çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Matpan, sürekli alan taraması yaptıklarını ve imkanlar dahilinde ailelere yardım ulaştırmaya gayret ettiklerini kaydetti.

Hasköy merkez ve bağlı köylerde, engelli ve yardıma muhtaç ailelere ulaştıklarını kaydeden Matpan, "Kızılay'ın imkanları büyüdükçe desteklerimiz de büyüyecek. İlçe başkanlığı olarak her zaman yardıma muhtaç ailelerin yanındayız. İlçemize bağlı olan 12 köy ve Düzkışla beldemiz var. Bu köy ve beldelerde tespit ettiğimiz ailelere, gıda ve giyim yardımı yapıyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Sabri Yıldırım

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: