Kızılay Hasta Yatağı Hediye Etti

Türk Kızılayı Sungurlu Şubesi tarafından raporlu bir hastaya hasta yatağı hediye edildi.Türk Kızılay’ı Sungurlu Şubesi...

Türk Kızılayı Sungurlu Şubesi tarafından raporlu bir hastaya hasta yatağı hediye edildi.

Türk Kızılay’ı Sungurlu Şubesi Başkanı Elvan Küçükevcilioğlu, raporlu hasta olan Derya Taşcıoğlu için hasta yatağı temin etti. Hasta yatağı önceki gün Başkan Küçükevcilioğlu ve Kızılay Sungurlu Şube yetkilileri tarafından raporlu Derya Taşcıoğlu’nun babası Muttalip Taşcıoğlu’na teslim edildi.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Kızılay Sungurlu Şube Başkanı Elvan Küçükevcilioğlu, “Raporlu kardeşimizin babası bize hasta yatağı için başvuru yaptı. Bizde depomuzda olan hasta yatağını kendisine vermeyi uygun gördük. Kardeşimize Allah’tan acil şifalar diliyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Derya Taşcıoğlu’nun babası Muttalip Taşcıoğlu ise Kızılay Sungurlu Şubesi Başkanı Elvan Küçükevcilioğlu’na ve Kızılay Sungurlu Şubesi yetkililerine teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz