Kızılay için kan bağışı kampanyası düzenlendi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Edindirme Kursları(ASMEK)’nda Türk Kızılayı için kan bağışı kampanyası düzenlendi....

Antalya Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Edindirme Kursları(ASMEK)’nda Türk Kızılayı için kan bağışı kampanyası düzenlendi. Bağışa ASMEK çalışanları ile kursiyerler katıldı.

ASMEK’e bağlı şubelerde gerçekleştirilen ve iki gün devam eden kampanya yoğun ilgi gördü. Kanını bağışlayan kursiyerlerden Mehmet Halil Okuş, “İlk kez kan bağışlıyorum. Herkesin kan bağışı yapması gerekiyor.” dedi. Gönül Aslaner ise zaman zaman kan bağışı yaptığını, kursta böyle bir kampanya olunca yine kan bağışı yapmak istediğini belirtti.

Reklam
Reklam

Türk Kızılayı Kan Merkezi doktorlarından Bedri Yalçın şunları söyledi: “ASMEK kurslarında zaman zaman kan bağışı kampanyası düzenliyoruz. Bu kampanyalara çok ilgi oluyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne, ASMEK sorumlularına ve kan bağışı yapan kursiyerlere teşekkür ediyoruz. Bir gün herkesin kana ihtiyacı olabilir. Herkesin kan bağışı yapması gerekiyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz