Kızılay Keşan Şubesi, İhtiyaç Sahiplerine Kıyma Ve Kavurma Dağıttı

Edirne’nin Keşan ilçesinde faaliyet gösteren Kızılay Derneği Keşan Şubesi Başkanı Vedat Koyuncu, ihtiyaç sahibi 108...

Edirne’nin Keşan ilçesinde faaliyet gösteren Kızılay Derneği Keşan Şubesi Başkanı Vedat Koyuncu, ihtiyaç sahibi 108 aileye kıyma ve kavurma dağıttıklarını söyledi.

Kızılay Derneği Başkanlığı görevine Şubat ayında getirildiğini hatırlatarak, sözlerine başlayan Koyuncu, şunları söyledi: “Genel merkezden gelen ‘2013 Güvenli Yaşam Takvimi’ni Keşan’da tüm okullarımıza dağıttık. Bunun yanı sıra; Kızılay olarak, ihtiyacı olan 108 vatandaşımıza kıyma ve kavurma verdik. Bu vatandaşlarımıza bir nebzede olsun yardımcı olmaya çalıştık.

Reklam
Reklam

İhtiyaç sahibi olan vatandaşlarımızı, muhtarlık kanalıyla isimlerini tespit ettik ve gerçekten ihtiyacı olanlara yardımlarımızı teslim ettik.”

“VATANDAŞLARIMIZI KIZILAY’A SAHİP ÇIKMAYA DAVET EDİYORUM”

Vedat Koyuncu, sözlerine şöyle devam etti: “Kıyma ve kavurma dağıtımımız sona erdi. Bundan sonraki süreçte, bölgemizde toplanan yardımları yine ihtiyacı olan insanlarımıza ulaştırmaya çalışacağız. Kızılay’ın, kipa’da yardım kutuları var. Yardımda bulunmak isteyen vatandaşlarımız, buralara para atabilirler. Vatandaşlarımızı Kızılay’a sahip çıkmaya davet ediyorum.”

“KAN ÜRETİLEMEYEN TEK İLAÇTIR”

Kızılay olarak, gelecek günler içerisinde kan bağışı kampanyası düzenleyeceklerini aktaran Vedat Koyuncu, sözlerini şöyle tamamladı: “Kan üretilemeyen tek ilaçtır. Ve insan sağlığı için çok önemlidir. Bundan ötürü de, Keşan’daki tüm kurum ve kuruluşlarını, sivil toplum örgütlerini, derneklerini kan bağışında bulunmaya davet ediyorum. Gelecek süreçte bir çok çalışma yapmayı planlıyoruz. Bunları da, ilerleyen günlerde kamuoyuyla paylaşacağız.”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz