Kızılay Lojistik Ege Bölge Deposu Manisa'da Kurulacak

Manisa Özel İdaresi'ne ait 20 dönümlük arazi, Kızılay Lojistik Ege Bölge Deposu yapılmak üzere ihaleyle Türkiye Kızılay Derneği'ne satıldı.

Manisa Özel İdaresi'ne ait 20 dönümlük arazi, Kızılay Lojistik Ege Bölge Deposu yapılmak üzere ihaleyle Türkiye Kızılay Derneği'ne satıldı.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Selami Katran başkanlığında toplanan Manisa İl Daimi Encümen Toplantısı'nda TİGEM olarak bilinen İl Özel İdaresine ait arazinin 20 dönümlük bölümünün ihale ile Türkiye Kızılay Derneği'ne satış işlemi gerçekleştirildi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Selami Katran, İl Genel Meclis Başkanı Hayrullah Solmaz ve encümen üyeleri, Türkiye Kızılay Derneği'nin satın aldığı yer ile ilgili olarak Manisa ve bölge illeri için hayırlı olsun dilek ve temennisinde bulundu.

Reklam
Reklam

Kızılay Manisa Şube Başkanı Cengiz Yurdabekçi ise Manisa'ya ve ülkeye hizmet ettiklerini belirterek, "Şu an satışı yapılan araziye yapacak olduğumuz tesis, Manisa'nın da içinde bulunduğu toplam 7 vilayeti kapsayacak şekilde bölge deposu olarak hizmet verecek. Aynı zamanda tesis içerisinde helikopter pistine kadar büyük depolar olacak" dedi.

Muhabir: Turgay Duyar / Efsun Yılmaz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: