Kızılay Polatlı Şubesi'ne destek verenler ödüllendirildi

Türkiye Kızılay Derneği Polatlı Şubesi, kurumda 25 yılını dolduranlar ve destek verenler altın madalyayla ödüllendirdi.<br/>Kızılay...

Türkiye Kızılay Derneği Polatlı Şubesi, kurumda 25 yılını dolduranlar ve destek verenler altın madalyayla ödüllendirdi.
Kızılay Derneği Polatlı Şubesi'ne 27 yıldır hizmet eden Polatlı Bakkallar Odası Başkanı Şuayip Deniz ve 25 yıl hizmeti dolduran Orhan Bıyıkoğlu altın, 20 yıl hizmet eden Mehmet Adil Şeren gümüş, 10 yılı dolduran Şinasi Genç ile Yaşar Zafer Karacar’a bronz madalya verildi.
Polatlı Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Belediye Başkanı Yakup Çelik, İlçe Emniyet Müdürü Fatih Umutlu ile Ali İhsan Uğur’a kuruma yaptıkları katkı ve yardımlardan dolayı plaket takdim edildi.
Polatlı Ticaret Odası toplantı salonunda gerçekleştirilen ödül törenine Polatlı Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Belediye Başkanı Yakup Çelik, Kızılay Dernek Başkanı Muzaffer Deniz, Ticaret Odası Başkanı Muzaffer Sevinçel, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ertuğrul Kıymaz ile madalya almaya hak kazanan üyeler katıldı.
Kızılay Derneği Polatlı Şube Başkanı Muzaffer Deniz, Kızılay Derneği'nin kuruluşunun 142’inci yıldönümünde kuruma emeği geçenleri yönetim kurulu kararıyla ödüllendirdiklerini, Polatlı’dan 5 kişiye altın, bronz ve gümüş madalya verdiklerini söyledi.
Kaymakam Gürsoy Osman Bilgin ise Kızılay’ın kara gün dostu olduğunu, iaşe, barınma konularında çok önemli fonksiyonlarının olduğunu, cumhuriyetin kuruluşuyla birlikte ilçede açılan Polatlı Şubesi'ne teşekkür ettiğini söyledi.
Belediye Başkanı Yakup Çelik ise Kızılay’ın aydınlığının sadece Türkiye’de değil, dünyanın her bir yanında kendini gösterdiğini, bir asırdan fazladır hizmet eden kurumun daha uzun asırlar dünyanın her yerinde hizmet etmesi temenni ettiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz