Kızılay, Samsun’a Afet Deposu Kuracak

Türk Kızılayı Samsun Şube Başkanı Mustafa Keskin, ülke genelinde meydana gelen afetlere hızlı müdahale edebilmek...

Türk Kızılayı Samsun Şube Başkanı Mustafa Keskin, ülke genelinde meydana gelen afetlere hızlı müdahale edebilmek için oluşturulan afet depolarından birini Samsun’a kurmak için çalışma başlattıklarını açıkladı. Keskin, afet deposu için Tekkeköy Belediyesi’nden arsa talep ettiklerini söyledi.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hayati Tekin, Türk Kızılayı Samsun Şubesi’ni ziyaret etti. Şube Başkanı Mustafa Keskin ile görüşen Başkan Tekin, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Görüşmede; Kızılay Şube Başkanı Keskin, Orta Karadeniz Bölge Afet Yönetim Merkezi bünyesinde kurulması planlanan afet depoları, eğitim merkezi ve afet yönetim merkezi için Başkan Tekin’den arsa istedi. Tekin’in ise konuyla yakından ilgileneceğini söylediği öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: