Kızılay, Sarıkaya’da Bin 134 Öğrenciye Giysi Dağıttı

Türk Kızılayı, Yozgat’ın Sarıkaya ilçesinde eğitim gören bin 134 öğrenciye giysi yardımında bulundu. Sarıkaya Kadılı...

Türk Kızılayı, Yozgat’ın Sarıkaya ilçesinde eğitim gören bin 134 öğrenciye giysi yardımında bulundu.

Sarıkaya Kadılı Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nda öğrencilere yönelik giysi dağıtım programı düzenlendi. Kızılay Sarıkaya Derneği Başkanı Doğan Çiftçi, ilçe genelinde dar gelirli ailelerin eğitim gören çocuklarına giysi yardımında bulunduklarını söyledi.

Çiftçi, "İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından okullarımızda belirlenen maddi durumu zayıf olan ailelerimizin çocuklarına giysi yardımı yaptık. Bayram öncesi böyle bir yardımın yapılması çocukları mutlu ettiği gibi bizleri de son derece sevindirdi. Biz bu dağıtıma önce köy okullarımızdan başladık ve belirlenen okullarımızda dağıtımımızı tamamladık. Merkezdeki okullarımıza da aynı şekilde dağıtım yapacağız. Biz bu faaliyetimizi 3 yıldır sürdürüyoruz. Bundan sonrada yine giyim ve gıda yardımlarımız devam edecek." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: