Kızılay Şehit Ailesini Yalnız Bırakmadı

Siirt Pervari’de düşen helikopterde şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Murat Yıldızhan’ın Başarı köyündeki taziyesine gelenlere...

Siirt Pervari’de düşen helikopterde şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Murat Yıldızhan’ın Başarı köyündeki taziyesine gelenlere Kızılay Diyarbakır Şubesi tarafından yemek verildi.

Siirt Pervari’de düşen helikopterde şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Murat Yıldızhan’ın Başarı köyündeki taziyesinde Kızılay gelenlere yemek dağıttı. Diyarbakır Kızılay Şubesi Başkan Yardımcısı Abdulmuttalip Akıncı konuyla yaptığı açıklamada, gelen misafirlere Kızılay olarak yemek verdiklerini söyledi. Diyarbakır Kızılay Şubesi Başkan Yardımcısı Abdulmuttalip Akıncı, Çermik Kızılay Şube Başkanı Gıyasettin Temel’le birlikte Başarı köyüne gittiklerini ve şehidin ailesine taziye ziyaretinde bulunduklarını belirterek, ehit ailesinin taziyesi boyunca yeme, içme, kahvaltılık, çay, şeker gibi ihtiyaçlarını Kızılay olarak karşıladıklarını kaydetti.

Reklam
Reklam

Akıncı, Kızılay’ın şehit taziyelerinde yemek dağıtma işlemine ilk olarak Çermik’ten başladıklarını söyleyerek, Kızılay’ın her türlü afetlerde olduğu gibi bundan sonrada yardıma muhtaç insanların ve şehit ailelerinin yanlarında olacaklarını belirtti. Şehit Jandarma Uzman Çavuş Murat Yıldızhan’ın babası Sabri Yıldızhan’a başsağlığı dileyen Diyarbakır Kızılay Şubesi Başkan Yardımcısı Abdulmuttalip Akıncı, daha sonra beraberindekilerle birlikte köyün girişindeki şehidin mezarını ziyaret ederek Fatiha okudu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: