Kızılay Söke Şube Başkanı Mehmet Çarkıfelek’ten Vatandaşa Uyarı

Türkiye Kızılay Derneği Söke Şubesi Başkanı Mehmet Çarkıfelek vatandaşları Kızılay adını kullanarak yardım toplamaya çalışan...

Türkiye Kızılay Derneği Söke Şubesi Başkanı Mehmet Çarkıfelek vatandaşları Kızılay adını kullanarak yardım toplamaya çalışan kişi yada kişilere karşı uyardı.

Son dönemde Kızılay Söke Şubesi’ne Kızılay’ın adını kullanarak yardım toplamaya çalışan kişilerin olduğu iddia edildi. Özellikle Ramazan ayını fırsat bilen şahıslar hafta sonlarında evleri dolaşarak, vatandaşlardan Kızılay’a yardım topluyoruz diyerek yardım talep ettikleri öğrenildi.

Bu tür bir yardım toplama uygulamalarının olmadığını, Kızılay’ın bağış kabul ettiğini ancak evlere kesinlikle gidilmediğini dile getiren Kızılay Söke Şube Başkanı Mehmet Çarkıfelek; vatandaşların kapılarına yardım toplamak için gelen şahıslara itibar etmemelerini söyledi.

Reklam
Reklam

“RAMAZAN YARDIMLARI YAPILACAK, BAĞIŞLAR KABUL EDİLİYOR”

Her Ramazan ayında olduğu gibi yardıma muhtaç vatandaşlara yönelik gıda yardımlarının bu yıl da olacağını belirten Söke Kızılay Başkanı Mehmet Çarkıfelek; Kızılay’a yapılacak olan bağışları da kabul ettiklerini söyledi. Çarkıfelek; “Bağış ve yardımda bulunmak isteyen yardımsever vatandaşları Kızılay büromuza bekliyoruz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz