Kızılay’a Kan Bulan Öğrenciler Bisikletle Ödüllendirildi

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Türk Kızılay'ına kan bağışı sağlamak için çalışan 4 ilköğretim öğrencisini...

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Türk Kızılay'ına kan bağışı sağlamak için çalışan 4 ilköğretim öğrencisini bisiklet hediye ederek ödüllendirildi.

Öğrencilerin ödüllendirilmesi sırasında konuşan Türk Kızılay'ı Aydın Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Rıdvan Şenol; “Nazilli'deki tüm ilköğretim okullarında başlatılan 'küçük yürekler büyük adımlar atıyor, hayat kurtarıyor' kampanyasına katılan küçüklerimiz yarın kan bağışçısı olarak Kızılay'a destek verecek. Bugün ise bizim yapamadığımızı her okuldan seçtiğimiz öğrenciler ortalama 5 kişiden fazla bağışçı getirdi. Belediye başkanımız da bu öğrencilerimize bisiklet vererek ödüllendirdi” dedi.

Reklam
Reklam

“KIZILAY’A DESTEĞİMİZ SÜRECEK”

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık da ödül töreninde Türk Kızılay'ına destek vermeyi sürdüreceklerini kaydetti. Başkan Haluk Alıcık “Belediye olarak Türk Kızılayına destek vermekteyiz. Okullarımızda başlattığımız kampanya ile de öğrencilerimiz sağlıklı yaşam, hayat kurtarma ve gönüllü kan bağışçısı olma yolunda ailelerine örnek oluyorlar. Geçen sene başlattığımız kapmaya ile çocuklarımızı bisikletle ödüllendirmiştik. Bu yıl yine kampanyaya en çok katılım sağlayan öğrencilerimize belediye olarak bisiklet hediye ederek teşekkür ettik” dedi.

4 ÖĞRENCİYE BİSİKLET

Türk Kızılay'ına kan bağışı sağlamak için çalışan, en çok katlımı sağlayan ve bisiklet ödüllerini alan 4 ilköğretim öğrencisinin isimleri ise şöyle: Recepbey İlköğretim Okulu öğrencisi Sinem Abdurrahmanoğlu, Beş Eylül İlköğretim Okulu öğrencisi Ecem Nur Aydın, Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencisi Zehra Sertkaya ve Şehitler İlköğretim Okulu öğrencisi Ahmet Faruk Kuyu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: