Kızılay’daki Gösteriler Ara Sokaklarda Devam Ediyor

Kızılay’da Gezi Park’ını protesto eden gruba polis müdahale etti. Eylemci grup ara sokaklarda dağıldı. Yer...

Kızılay’da Gezi Park’ını protesto eden gruba polis müdahale etti. Eylemci grup ara sokaklarda dağıldı. Yer yer ara sokaklarda çatışmalar devam ediyor.

Taksim Gezi Parkı gerginliğinin en yoğun yaşandığı Başkent'te polis Atatürk Bulvarı’nı trafiğe kapatan eylemcilere müdahale etti. Eylemciler ara sokaklara dağıldı. Atatürk Bulvarı’nda göstericiler kalmazken eylemciler ara sokaklarda polisle çatışmaya devam ediyor.

Grup akşam saatlerinde Atatürk Bulvarı’nı trafiğe kapattı. Burada bir süre slogan atan grup polis barikatını aşmak için yürüyüşe geçti. Bu arada bir vatandaş polise tepki gösterdi. Polisin müdahale etmesini istemeyen vatandaş ‘Oyun resmen oyun.’ diyerek tepki gösterdi. Polis de yürüyüşe geçen gruba biber gazı ve tazyikli su ile müdahale etti. Eylemci grup ara sokaklara dağıldı. Ara sokaklarda polis ile eylemciler arasındaki çatışma devam ediyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: