Kızılay’dan Adaso'ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Adana Sanayi Odası (ADASO)...

Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Adana Sanayi Odası (ADASO) Başkanı Zeki Kıvanç ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Saygılı, ziyarette ADASO’daki bu kan değişiminin hem sanayicilere hem de kente yeni heyecanlar vermesini dileiyerek, "Sanayicilerimizde ki her yeni olumlu gelişme bu kente üretim, ihracat ve istihdam olarak dönecektir. Üreten sanayicimizi her zaman, sosyal barışa katkı adına ihtiyaç sahiplerine yardım ve kan bağışı ulaştırmak için Kızılay’ın yanında destekçi olarak bulduk. Yeni yönetimin öncülüğünde Sanayici-Kızılay işbirliğinin daha üst seviyelere taşınacağına inancımız tamdır” dedi.

Reklam
Reklam

Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç ise bu ziyaretten duyduğu memnuniyetini belirterek, “Kızılay’ın yerel ve uluslararası çalışmalarını ilgiyle izliyoruz. Başarılı çalışmalarından dolayı kutluyorum. Sanayi Odası olarak Kızılay ile her zaman işbirliği içinde olmanın sosyal bir sorumluluk olduğunu düşünüyoruz” ifadesini kullandı.

Ziyarette, Kızılay Yönetim Kurulundan Nevzat Aslan, Mahmut Dalkır, Şaban Üçgül, Reşat Karaca ve Yüksel Pişkin, Adana Sanayi Odası yeni yönetim kurulu üyelerinden ise Başkan Yardımcısı Erdoğan Şire, İmam Gazali Hıradağ ve Rafet Milli hazır bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: