Kızılay’dan ‘’balonlu-şekerli’’ kutlama

‘Kızılay Haftası’, Özel Burç Çukurova Anaokulu’nda da kutlandı.

Türk Kızılay’ı Adana Şubesi,‘Kızılay Haftası’ kutlama etkinlikleri kapsamında, Burç Çukurova Anaokulu’nda, balonlu şekerli kutlama gerçekleştirdi.

Etkinlikler kapsamında, Türkiye Kızılay Derneği Adana Şubesi’nce okul bahçesine tanıtıcı bir çadır kuruldu. Öğrenciler kadar, öğrenci velileri tarafından da yoğun ilgi gösterilen çadırda Türk Kızılayı’nı tanıtan çizgi film gösterisi gerçekleştirilirken, çeşitli ekipmanlar da tanıtıldı. Etkinliğe katılan miniklere şeker, balon ve üzerinde Türk Kızılayı logosunun da yer aldığı tişörtler dağıtıldı.

Reklam
Reklam

Özel Burç Çukurova Anaokulu Müdürü Ramazan Başol, törendeki konuşmasında, Kızılay’ın sadece Türkiye’de değil, tüm dünyada önemli görev ve sorumluluklar üstlendiğini vurguladı. Başol, böylesine önemli bir kurumu geleceğin nesilleri olan bugünün çocuklarına anlatabilme adına bu tür bir kutlama programı organize ettiklerini anlattı. Etkinlikle birlikte Kızılay’ı tüm yönleri ile ortaya koyup, kurumu en iyi şekilde tanıtılmasına katkıda bulunduklarını dile getiren Başol, bu etkinliklerin önümüzdeki süreçte daha da kapsamlı bir şekilde sürdürüleceğini söyledi.

Türkiye Kızılay Derneği Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı da, ‘Kızılay Haftası’ kutlamaları kapsamında bugüne kadar organize edilen etkinliklerle toplam 7 bin 250 öğrenciye ulaşarak, onlara Kızılay’ı anlattıklarını belirtti. Saygılı, “Buradaki amacımız; Kızılay’ı yarınlarımız emanet edeceğimiz ülkemizi yönetecek minik yavrularımızı bilinçlendirmek ve öğretmek yarınlara hazır hale getirmek” dedi. Konuşmaların ardından Ramazan Saygılı, katkı ve katılımlarından dolayı Ramazan Başol’a bir teşekkür plaketi verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: