Kızılay’dan Boydak’a plaket

Kızılay Kayseri Şube Başkanı Ayhan Uzandaç, Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mustafa Boydak’a desteklerinden dolayı teşekkür...

Kızılay Kayseri Şube Başkanı Ayhan Uzandaç, Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mustafa Boydak’a desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verdi.
Başkan Ayhan Uzandaç ve Kızılay Kayseri Şubesi yönetim kurulu üyeleri, Mustafa Boydak’ı makamında ziyaret etti. Kızılay Kayseri Şube Başkanı Ayhan Uzandaç, Boydak grubu ve Kayseri Sanayi Odası'na Türk Kızılay’ına yaptıkları desteklerden dolayı Başkan Mustafa Boydak’a teşekkür ederek, plaket takdim etti.
Mustafa Boydak, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kızılay Kayseri Şubesinin Türkiye’de en aktif şubelerden bir tanesi olduğunu, kendilerinin de bu sistemin bir parçası olmaktan gurur duyduklarını belirterek, hem Boydak grubu olarak hem de Kayseri Sanayi Odası olarak desteklerinin devam edeceğini söyledi.
Kızılay Kayseri Şubesi tarafından hazırlanan “Hayırseverlerimiz ve Kayseri” adlı kitaptan bir miktar satın alarak Kızılay’a dolaylı yoldan destek olacaklarını açıklayan Başkan Boydak, bu tür eserlerin hayırseverliği özendirme adına önemli olduğunu kaydetti. Türk Kızılay’ının son yıllarda gerçek fonksiyonunu çok iyi bir şekilde yerine getirdiğini ifade eden Başkan Boydak, eskiden Kızılay dendiği zaman sadece kan merkezinin akla geldiğini, ancak son yıllarda her türlü hayır eserinin Kızılay tarafından yerine getirildiğini hatırlatarak, bu gelişmeden dolayı tüm Kızılay camiasını kutladı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz