Kızılay’dan Kadın Meclisine Teşekkür Ziyareti

Zonguldak Kızılay Kan Merkezi Müdürü Müdürü Dr. Ömer Selim Alan ve beraberindeki heyet, geçtiğimiz günlerde...

Zonguldak Kızılay Kan Merkezi Müdürü Müdürü Dr. Ömer Selim Alan ve beraberindeki heyet, geçtiğimiz günlerde kan bağışı kampanyası gerçekleştiren Ereğli Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Neriman Posbıyık’ı ziyaret ederek teşekkür etti.

Zonguldak Kızılay Kan Merkezi Müdürü Dr. Ömer Selim Alan, Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından düzenlenen kan bağışı kampanyasının çok başarılı bir şekilde gerçekleştirildiğini ifade etti. Alan, “Bizim için bu mevsimde 40-50 ünite kan bile önemli bir rakam iken Ereğli’de Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından düzenlenen kan bağışı kampanyasında 190 ünite kan toplanmıştır. Bu biçim için çok önemli bir rakam. Sizlere derneğimiz ve merkezimiz adına şükranlarımızı sunuyoruz.” dedi.

Reklam
Reklam

Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Neriman Posbıyık ise Ereğli halkının bu gibi toplumsal çalışmalara her zaman duyarlı olduğunu belirterek şunları söyledi: “Gerçekleştirdiğimiz kan bağışı kampanyasına destek veren vatandaşlarımıza, sizlere çok teşekkür ediyorum. Güzel bir kan bağışı kampanyası gerçekleştirdiğimize inanıyorum. Kan bağışı çok önemli bir konu. Bu konudaki çalışmalarımız dönem devam edecek.”

Neriman Posbıyık, misafirlerine Ereğli’yi tanıtıcı çeşitli hediyeler verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: