Kızılay`dan Kan Bağışı Kampanyası

Kış ayları nedeniyle kan bağışının azalması buna karşın kan ihtiyacının artması nedeniyle kan bağışı kampanyalarını...

Kış ayları nedeniyle kan bağışının azalması buna karşın kan ihtiyacının artması nedeniyle kan bağışı kampanyalarını sıklaştıran Kızılay ekipleri Çorlu Cumhuriyet Meydanı belediye binası önünde kan bağışı aldılar. Kızılay ekipleri Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri ise kan ihtiyacını karşılayabilmek adına Orion AVM`de kan bağışı kabul edecekler.

Türkiye Kızılay Derneği Çorlu Şubesi ve Kızılay Kan Merkezi işbirliği ile yürütülen kan bağışı kampanyaları son dönemde sıklıkla tekrarlanıyor. Kış döneminde kan bağışı miktarının yaza oranla bir hayli azaldığını ancak kan ihtiyacının ise yine yaz dönemine oranla azalmanın aksine artış gösterdiğini belirten Kızılay yetkilileri kan ihtiyacının giderilmesi ve gelen taleplere yanıt verebilmek maksadıyla kan bağışı kampanyalarına her geçen gün bir yenisini ekliyor.

Reklam
Reklam

Çorlu ve çevresinde kan bağışçılarının sayısının her geçen gün arttığını kaydeden Kızılay yetkilileri, vatandaşların kan bağışı konusunda bilinçli hale geldiğini ve kan bağışına gereken hassasiyeti gösterdiklerini söyledi.

Kan bağışı kampanyalarının periyodik olarak tekrarlanacağını belirten Kızılay yetkilileri Cuma, Cumartesi ve Pazar günlerinde Orion AVM işbirliği ile kan bağışı kampanyası düzenleneceğini de kaydettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: