Kızılay'dan Kırtasiye Yardımı

Kızılay Milas Şubesi her yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi öğrencileri unutmadı. İlçede...

Kızılay Milas Şubesi her yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi öğrencileri unutmadı. İlçede öğrenim gören yoksul öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu.

Kızılay Milas Şubesi tarafından hazırlanan yardım paketleri ilçedeki 11 ilköğretim okulunda eğitim öğretim gören yoksul öğrencilere iletilmek üzere okul idarecilerine verilecek.

Kızılay Derneği Milas Şubesi Başkanı Nuri Dinçsoy, yapılan yardımların süreceğini belirterek, “Kızılay Derneği Milas Şubemiz her yıl ilköğretim okullarındaki fakir öğrenciler için kırtasiye malzemeleri alarak okullara vermektedir. Bu yıl da Milas sınırları içerisinde bulunan 11 ilköğretim okulunda eğitim öğretim gören öğrencilere çeşitli defter, çeşitli kalem vb. gibi 2000 TL’lik kırtasiyeyi piyasadan teklif almak üzere satın alınmış olup dağıtım yapılacaktır. Kızılay halktan aldığını halka veren bir kuruluştur. Vatandaşlarımızın Kızılay’a yardımları sürdüğü müddetçe Kızılayımız her zaman her yerde yardımlarını devam ettirecektir. Yeter ki Kızılay’ımız unutulmasın” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: