Kızılay'dan Kurban Bağışçılarına Teşekkür Belgesi

ZONGULDAK (AA) – Türk Kızılayı Zonguldak Şubesi tarafından geçen yıl kurban bağışında bulunanlara düzenlenen törenle teşekkür belgesi verildi.

ZONGULDAK – Türk Kızılayı Zonguldak Şubesi tarafından geçen yıl kurban bağışında bulunanlara düzenlenen törenle teşekkür belgesi verildi. Şube Başkanı Nihat Aygün, bir restoranda yaptığı konuşmada, kurban bağışında bulunan 65 bağışçıya kesilen kurbanlarından kavurma ve teşekkür belgesi verdiklerini söyledi. Türk Kızılayı'nın 150 yıldır var olduğunu ve ihtiyaç sahipleri için çalışmalar yürüttüğünü ifade eden Aygün, şöyle konuştu: "Türk Kızılayı her yerde 24 saat var. Gönüllü arkadaşlarımızın bize verdiği destekle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ama bize asıl yardımcı olması gerekenler hayırsever insanlardır. Biz onlarla bu çalışmalara birlik ve beraberlik içinde devam edeceğiz. Bugün burada bizlere kurban vekaletini veren hayırsever vatandaşlarımızla beraberiz. Daha fazla olsun isterdik ama bu yıl kurban vekaleti veren 65 aile oldu. Onların sayesinde biz bir yıl boyunca Zonguldak'ta ihtiyaç sahibi ailelere kurban etlerinden yapılmış kavurmalar dağıtacağız."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: