Kızılay’dan Minik Öğrencilere Ziyaret

Salihli 75. Yıl Anaokulu öğrencileri, Kızılay Haftası nedeniyle okullarını ziyaret eden Kızılay Salihli Şubesi temsilcilerini...

Salihli 75. Yıl Anaokulu öğrencileri, Kızılay Haftası nedeniyle okullarını ziyaret eden Kızılay Salihli Şubesi temsilcilerini konuk etmenin mutluğunu yaşadılar.

Kızılay Haftası nedeniyle bir süre önce başlatılan “Çoraplarımı Paylaşıyorum“ başlıklı kampanya ile rengarenk ve yepyeni çorapları okula getiren öğrenciler, bu güzel armağanı da temsilcilere sundular. Kızılay temsilcileri de çocuklara kurumun önemini anlatan bir çizgi film gösterdi. Çizgi filmle, Kızılay’ın önemi, neler yaptığı, yardımları nasıl muhtaçlara ulaştırdığı anlatıldı. Heyettekiler, 75. Yıl Anaokulu öğrencilerinin çoraplardan oluşan hediye paketini de, en kısa zamanda yardım bekleyen çocuklara ulaştıracaklarını ifade ettiler. Kızılay amblemli balonları çocuklara armağan eden Kızılay Salihli Şubesi temsilcileri, “Küçük yaşta başlayan bilinçlenme çok önemli. Öğretmenlerimizin katkıları ile çocuklarımızın Kızılay’ ı tanıdıklarını gördük. Bu bizi çok mutlu etti. Bizlerinde bu çalışmada katkıları olduysa ne mutlu bizlere” dediler.

Reklam
Reklam

75. Yıl Anaokulu yetkilileri de, Kızılay Haftası nedeniyle düzenledikleri etkinliklerin, Kızılay temsilcilerinin ziyareti ile çok daha anlamlı hale geldiğini belirttiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz