Kızılay'dan Öğrencilere Afet Takvimi

Kızılay Yalova Şubesi, il genelindeki okullara afet anında neler yapılması gerektiğinin resimlerle anlatıldığı takvimlerden dağıttı.Yalova'da...

Kızılay Yalova Şubesi, il genelindeki okullara afet anında neler yapılması gerektiğinin resimlerle anlatıldığı takvimlerden dağıttı.

Yalova'da bir süre önce öğretmen, imam ve muhtarlara yönelik 'Toplum Liderleri Teşkilatlandırma Projesi - Afet Zararlarını Azaltma Programı' düzenlenmişti. Bu çalışmaların devamı olan bir diğer çalışma daha hayata geçirildi. Kızılay Yalova Şubesi, afetler esnasında neler yapılması gerektiğinin resimlerle anlatıldığı takvimleri il merkezindeki okullarda öğrencilere dağıttı.

Reklam
Reklam

Kızılay Şube Başkanı Osman Aykut Temuçin, "Öğrencilerimizin görsel malzemelerle verilen bilgileri daha iyi kavradığını biliyoruz. Biz de bundan hareketle muhtemel afetlerden korunma yollarını, neler yapılması gerektiğini anlatan takvimleri okullarımızın 1, 2,3 ve 4. sınıflarında okuyan öğrencilere dağıttık. Toplam 340 adet takvim dağıtıldı. Bu takvimlerde verilen bilgilerin çocuklarımız tarafından uygulanacağını ümit ediyoruz" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: