Kızılay’dan Öğrencilere “güvenli Yaşam Takvimi”

Toplum Liderlerini Teşkilatlandırma Projesi Afet Zararlarını Azaltma Programı kapsamında “Kızılay ile Güvenli Yaşamı Öğreniyorum” “Güvenli...

Toplum Liderlerini Teşkilatlandırma Projesi Afet Zararlarını Azaltma Programı kapsamında “Kızılay ile Güvenli Yaşamı Öğreniyorum” “Güvenli Yaşam” sınıf takvimleri Milas Kızılay Şubesi tarafından Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü Arslan Ersoy’a teslim edildi.

Türk Kızılay’ı tarafından Toplum Liderlerini Teşkilatlandırma Projesi Afet Zararlarını Azaltma Programı kapsamında “Kızılay ile Güvenli Yaşamı Öğreniyorum” sınıf takvimlerinin Milas İlçesindeki dağıtımı Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan önprotokol ile 400 sınıfa ulaştırılmak üzere ilçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edildi.

Reklam
Reklam

Kızılay Genel Müdürlüğü tarafından kendilerine gönderilen takvimlerin sınıflara gönderilerek dağıtılmasının amaçlandığını ifade eden Kızılay Milas Şubesi Başkanı Mustafa Gezginci, 2013 yılı Güvenli Yaşam takvimini öğrencilere ulaştırmaktan dolayı son derece mutlu olduklarını söyledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Arslan Ersoy ise Kızılay tarafından öğrenciler için özel olarak tasarlanmış ve basımı yapılmış takvimlerin güzel bir düşünceyle hazırlanan proje olarak gördüklerini belirterek, çalışmada ve takvimlerin kendilerine ulaşmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Takvimlerin teslim törenine Kızılay Milas Şubesi Başkanı Mustafa Gezginci’nin yanı sıra yönetim kurulu üyeleri Abdullah İnpınar, Erol Kılıç ve Kızılay Milas Şubesi Denetim Kurulu Üyesi Kemal Sürgün’de katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: