Kızılay’dan Simav’da 150 Aileyi Sevindiren Yardım

Kütahya’nın Simav Türk Kızılay Şube Başkanı Ali Ulus, kurumun ilçede önceden belirlenen 150 muhtaç vatandaşa...

Kütahya’nın Simav Türk Kızılay Şube Başkanı Ali Ulus, kurumun ilçede önceden belirlenen 150 muhtaç vatandaşa 250’şer liralık zekat yardımında bulunduğunu bildirdi.

Kurumun bu yılki zekat dağıtımı için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Belediye ve Muhtarlar tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi isim listesinden yararlandığını ifade eden Başkan Ali Ulus, “Şube yönetimi olarak tespit ettiğimiz isimleri Genel Merkezimize bildirdik. Talebimizi uygun bulan Genel Merkezimiz 150 vatandaşımızın her birine 250 lira olmak üzere toplam 37 bin 500 lira yardım gönderdi. Yardımlar ihtiyaç sahiplerine Ziraat Bankası Simav Şubesi aracılığıyla dağıtıldı" dedi.

Reklam
Reklam

Başkan Ulus geçtiğimiz yıllarda muhtaç ailelere elden teslim edilen yardım paralarının bu yıl Ziraat Bankası aracılığı ile dağıtıldığını ve bu uygulamanın vatandaşları memnun ettiğini kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: