Kızılay'ın Kan Toplama Tırı Şarkışla'da

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesine kan toplama tırıyla gelen Kızılay ekibi, vatandaşların kan bağışlarını kabul ediyor.

SİVAS - Sivas'ın Şarkışla ilçesine kan toplama tırıyla gelen Kızılay ekibi, vatandaşların kan bağışlarını kabul ediyor. Sivas Kızılay Kan Merkezi doktoru Sedat Başara, yaptığı açıklamada, kan bağışı kampanyalarının aralıksız devam ettiğini söyledi. Bu kapsamda, ilçeleri gezerek vatandaşların bağışlarını kabul ettiklerini ifade eden Başara, Şarkışla halkının kan bağışı konusunda duyarlı olduğunu belirtti. Başara, Şarkışla halkına duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti. Kan bağışının önemine dikkati çeken Başara, "Kan, yapay olarak üretilmeyen ve kaynağı sadece insan olan bir sıvıdır" dedi. Başara, yapılan bağışlarla kana ihtiyaç duyan insanlara hayat verileceğini vurgulayarak, "Kan, hayattır. Kızılay Kan Merkezi olarak hastaların kan ihtiyacını giderebilmek amacıyla çeşitli kan bağışı etkinlikleri düzenliyoruz. Bu konuda halkımızın kan bağışına destek olacağına inanmaktayız" diye konuştu. Vatandaşların kan bağışlarının, Şarkışla Hükümet Konağı önüne park eden tırda pazar günü akşam saatlerine kadar kabul edileceği belirtildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: