Kızılcabölük Erkek Kuran Kursu 5. Hafızlık Merasimi

Tavas ilçesinde hafızlık eğitimini tamamlayan 13 öğrenci için hafızlık icazet merasimi düzenlendi.

Tavas ilçesinde hafızlık eğitimini tamamlayan 13 öğrenci için hafızlık icazet merasimi düzenlendi.

Kızılcabölük Erkek Kuran Kursu'nda 5. dönem hafızlık eğitimini bitiren öğrenciler için düzenlenen törene, Denizli İl Müftüsü Alaattin Gürpınar, Süleyman Demirel Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. İshak Özgel, Tavas Müftüsü Ramazan Çemen, Fakir ve Muhtaçlara Yardım Derneği bölge sorumlusu Ahmet Yurt, Kızılcabölük Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu ve davetliler katıldı.

Denizli Müftüsü Alaattin Gürpınar, törende yaptığı konuşmada, Kur'an-ı Kerim'in ilahi bir rehber olduğunu belirterek, "Kur'an-ı Kerim'in asr-ı saadetten bugünlere gelmesinde hafızların önemi büyüktür. İlim, en büyük makamdır. Kur'an-ı okuyup anlamalı, hayatımıza rehber edinmeliyiz" dedi.

Reklam
Reklam

Dünyaca ünlü Kur'an karilerinden Kurra Hafız Abdurrahman Bozan, Hızır Özkök ve Abdullah Türk'ün, Kur'an-ı Kerim'den ayetler okuduğu törende, eğitimlerini tamamlayan 13 öğrenciye hafızlık belgeleri ve çeşitli hediyeler verildi.

Muhabir: Mustafa Dermencioğlu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: