Kızılcahamam'da Dağ Bisikleti Heyecanı

Nurullah TOSUN/KIZILCAHAMAM Yarışma, Soğuksu Milli Parkı içerisinde ormanlık alandaki 30 kilometrelik parkurda yapıldı. Büyük bir ilgi ve heyecanla karşılanan yarışmada ik 3'e yarışmacılara ödülleri verildi.

Nurullah TOSUN/KIZILCAHAMAM Yarışma, Soğuksu Milli Parkı içerisinde ormanlık alandaki 30 kilometrelik parkurda yapıldı. Büyük bir ilgi ve heyecanla karşılanan yarışmada ik 3'e yarışmacılara ödülleri verildi. Alınan dereceler şöyle:
U15 Kategorisi: 1.Tahir Buğra Yiğit, 2. Kerem Uslu, 3. Melih Çetin
U17 Kategorisi: 1.Sinan İli, 2.Halil İbrahim Doğan, 3.Kadir Gök.
Yıldız Bayanlar: 1.Salome Maletzki, 2.Esra Kahraman, 3.Aysu Kırdal.
Genç Bayanlar: 1.Ayşe Çakır, 2.Mesude Şenol, 3.Büşra Önder üçüncü
Genç Erkekler: 1.Mustafa Köklü birinci, 2.Zeki Kaygısız, 3.Serdar Anıl Depe.
Master kategorisi: 1.Kamil Alev, 2.Oğuz Özçelik, 3.Can Kılıç üçüncü.
Uluslararası yarışmada ise şu sonuçlar alındı:
Elit Erkekler: 1.Abdulkadir Kelleci Elit Bayanlar: 1.Anna Konovalova Cumhuriyet meydanında yapılan ödül töreninde konuşan Kızılcahamam Kaymakamı Mehmet Yıldız, yarışmanın bundan sonraki yıllarda da yapılacağını belirtti. Türkiye Bisiklet Federasyonu Genel Sekreteri Bekir Gezer ise, "Haziran ayında yol bisikleti yarışının bir ayağını yine Kızılcahamam'da yapacağız" dedi.

Reklam
Reklam

FOTOĞRAF

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: