Kızılcahamam’da Yüzme Yarışları Yapıldı

Kızılcahamam İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kızılcahamam Belediyesi’nin ortak organize ettiği Ortaokullar ve Liseler Arası...

Kızılcahamam İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kızılcahamam Belediyesi’nin ortak organize ettiği Ortaokullar ve Liseler Arası Yüzme Yarışları, Kızılcahamam Belediyesi Kirmir Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda gerçekleştirildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Demirtaş, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İsmail Küçük, MHP İlçe Başkanı Uğur Tekin ve Belediye Meclis Üyesi Hasan Hüseyin Ersoy’un izlediği, ilçemizde görev yapan beden eğitimi öğretmenleri ile Kızılcahamam Belediyesi Kirmir Yarı Olimpik Yüzme Havuzu görevlilerin gözetiminde gerçekleştirilen yarışlar büyük çekişme içinde geçti. Yarışı yüzücülerin aileleri de takip etti.

Reklam
Reklam

Yarışmada dereceye giren okul ve öğrencilerin kupa, madalya ve ödülleri 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda verilecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz