Kızılderilileri çok seviyor, onlar gibi giyinerek şehir şehir dolaşıyor

Çocukluğundan beri yüzlerce Kızılderili filmi izleyerek onlara özenen bir kişi, onlar gibi giyinip şehir şehir...

Çocukluğundan beri yüzlerce Kızılderili filmi izleyerek onlara özenen bir kişi, onlar gibi giyinip şehir şehir dolaşıyor. Kızılderili aşığı Mahmut Ceylan’ın son durağı ise Hatay’ın merkez ilçesi Antakya oldu.

Sakaryalı 46 yaşındaki Mahmut Ceylan, çocukluğundan bu yana yüzlerce Kızılderili filmi izlediğini, hala izlemeye devam ettiğini, onların çektikleri sıkıntılardan çok etkilendiğini, onları çok sevdiği için de onlar gibi yaşamaya karar verdiğini söyledi. Gezmeyi çok sevdiğini belirten Ceylan, "Çocukluğumdan beri Kovboy filmleri izliyorum. Bu filmlerde Kızılderililere yapılan eziyetler, onların çektikleri sıkıntılar bende onlara karşı büyük bir sevgi oluşturdu. Onlar gibi giyinip şehir şehir dolaşıyorum. Oklarımı belirlediğim hedeflere atıyorum, insanları eğlendiriyorum. Hedeflerimi genelde oklarım zarar görmesin diye elma, armut gibi şeylerden seçiyorum. İnsanların ilgisi beni mutlu ediyor.’’ dedi.

Reklam
Reklam

Mahmut Ceylan, elindeki ok ve yayı, boynundaki kolyesi, şapkası ve giyim tarzı ile Kızılderilileri andırıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: